Kontakta RAO Tak och Bygg – Proffs på takläggning i Stockholm

Vi innehar en lång erfarenhet inom takläggeri som började med att ägaren under många år drev ett eget företag i hemlandet Estland. År 2003 fick han anställning i Sverige och 2007 startade han företaget ”RAO Tak och Bygg”.
  Företaget arbetar ibland som underentreprenör men för varje år får vi fler och fler direkta kunder. Vi siktar på långsiktiga relationer med kunderna. Vi arbetar självklart alltid med marknadens bästa produkter godkända av Hus AMA:s lagar och föreskrifter, vårt företag är alltid uppdaterade om de produkter som är bäst för kunden.

  En av våra strategier för att knyta goda kontakter med kunderna är att först och främst lägga upp en tidsplan. Under de första planeringsdagarna sätter vi ut startdatum samt slutdatum då arbetet skall vara utfärdat och godkänt av besiktningsmannen och/eller kunden. Vi försöker alltid att följa tidtabellen så noga som möjligt för att utföra ett så kvalitativt arbete som möjligt samt tillfredställa kunden. Företaget arbetar vanligast med fasta priser. Vi lämnar självfallet alltid en garanti på tio år på alla projekt. ”RAO Tak och Bygg” har kombinerad företagsförsäkring i Länsförsäkringar.

  Bilder

  RAO Tak är bästa takläggare i Stockholm – säger våra kunder.

  Våra takläggare har många års erfarenhet inom takläggnings branschen. Vi arbetar med takläggning i hela Storstockholm.
  Om ni söker på nätet efter ”takläggare Stockholm” hittar ni många olika förslag.
  Vilka av takläggarna är då de bästa? Vi tror att de bästa är de som har referenser från många nöjda kunder.
  Vi som är riktigt proffsiga takläggare utför dessutom högkvalitativt arbete, använder bästa byggmaterial och har bästa priser för olika kundgrupper.

  Anlita oss och vi ska göra det bästa för dig!