Om RAO Tak & Bygg

Vi innehar en lång erfarenhet inom takläggeri som började med att ägaren Raigo Ao under många år drev ett eget företag i hemlandet Estland. År 2003 fick han anställning i Sverige och 2007 startade han företaget ”RAO Tak & Bygg”.

Företaget arbetar ibland som underentreprenör men för varje år får vi fler och fler direkta kunder. Vi siktar på långsiktiga relationer med kunderna. Vi arbetar självklart alltid med marknadens bästa produkter godkända av Hus AMA:s lagar och föreskrifter, vårt företag är alltid uppdaterade om de produkter som är bäst för kunden.

En av våra strategier för att knyta goda kontakter med kunderna är att först och främst lägga upp en tidsplan. Under de första planeringsdagarna sätter vi ut startdatum samt slutdatum då arbetet skall vara utfärdat och godkänt av besiktningsmannen och/eller kunden. Vi försöker alltid att följa tidtabellen så noga som möjligt för att utföra ett så kvalitativt arbete som möjligt samt tillfredställa kunden. Företaget arbetar vanligast med fasta priser. Vi lämnar självfallet alltid en garanti på tio år på alla projekt. ”RAO Tak & Bygg” har kombinerad företagsförsäkring i Länsförsäkringar.

Prissättning

Vi utför individuella prissättningar efter kundens behov. Här på RAO Tak & Bygg är det viktigt för oss att sätta kunden i fokus. Efter ett projekt ska vi inte bara ha levererat vad vi lovat och kan vara stolta över – utan också en nöjd kund. För att åstadkomma detta betalar vi våra hantverkare en bra lön vilket ger ökad kvalitet och hållbarhet och erbjuder en bra garantitid ifall eventuella problem skulle uppstå. Framförallt så tar vi inga dolda kostnader. Vad vi offerterar är vad kunden får betala. I vår prissättning ingår alltid en långsiktig inställning där projektet ska vara något både kunden och vi kan vara stolta över flera år framöver.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss för en priskalkyl.

Det går naturligtvis också bra att använda vårt kontaktformulär.

Bilder

 

Copyright © 2019  RAO Tak och Bygg  AB Org.nummer 556885-6560 

RAO Tak och Bygg – Takläggning Stockholm  | Takrenovering |  Fasadrenovering

© 2019. All Rights Reserved.               Takläggare Stockholm