Eternitsanering

Eternitskivor är en blandning av asbest och cement, som ofta används i tak och fasader. De skyddar effektivt från både kyla och värme, men materialet i dem är cancerframkallande och blev förbjudet att använda i bygg redan på 70-talet. Om ni har upptäckt eternitskivor eller annat byggmaterial med eternit hemma hos er, så rekommenderar vi er starkt att byta ut dem och genomföra en eternitsanering, för er och er familjs säkerhet. Eternitsanering är inte ett jobb man bör ge sig på själv, då det krävs en erfaren och kunnig sanerare för att på ett säkert vis göra sig av med eternit. RAO Tak och Bygg är proffs på eternitsanering och har en väl utarbetad metod som både är säker och tids- och kostnadseffektiv.
Givetvis har vi alla nödvändiga certifieringar och utbildningar, för att kunna utföra en trygg eternitsanering på både liten och stor skala. Förutom eternitsanering av villatak i Stockholm erbjuder vi även eternitsanering för hus, lägenheter och allmäna byggnader. Om ni funderar på att beställa en eternitsanering i Stockholm men har frågor eller funderingar, så kan ni gärna kontakta oss för rådgivning.

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.