Fasadrenovering

Våra fasadmontörer är experter på fasadrenovering i Stockholm. Vi har lång erfarenhet inom branschen och är vana att arbeta med alla sorters fasadarbeten. Exempel på arbeten vi utför är tilläggsisolering, insättning och byte av fönster och dörrar. Du som kund har alltid minst 10 års garanti på våra utförda fasadrenoveringar.
Er fasad är en viktig estetisk del av ert hem, och det spelar ofta en avgörande roll i det första intrycket som en ny gäst får när den kommer på besök. En fasadrenovering kan därför vara en väldigt bra satsning, som både ökar er egen och era gästers trivsel i ert hem.
Fasadrenovering Stockholm omfattar många olika tjänster. Förutom fasad så arbetar vi även med alla typer av takunderhåll och takläggning i Stockholm. Därför kan vi erbjuda heltäckande tjänster, som vi garanterar att ni kommer vara nöjda med i många år framöver.
Behöver er fasad putsas, eller har ni kanske en gammal tegelfasad som behöver omfogas? Kontakta oss för rådgivning och offert gällande fasadrenovering, så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er fasad och för vilket pris vi kan göra det. Våra priser tål att jämföras!

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.