Fönster och dörrbyte

Fönster och dörrar har fler funktioner än man vanligtvis tänker på. De spelar såklart en viktig roll i husets utseende, och är även väldigt viktiga för säkerheten. Men utöver det så har de stark påverkan på husets värmeisolering. Fönster och dörrar som har monterats fel eller inte är av tillräckligt hög kvalitet kan släppa ut mycket av husets värme och istället släppa in kyla från utsidan. Det är inte bara irriterande, utan även väldigt dyrt, då man i sådana fall måste spendera mycket pengar på att värma upp huset hela tiden.

Har ni märkt att era fönster eller dörrar släpper ut för mycket värme? Då kan fönster- och dörrbyte vara värt att investera i. Samtidigt som ni i längden sparar mycket på er elförbrukning, så kan ni även passa på att välja fönster och dörrar som passar just er smak och tillfredsställer era säkerhetsbehov. Vi utför fönster- och dörrbyte i hela Stockholm och ni kan gärna kontakta oss först, för att diskutera ert problem och komma fram till en bra lösning tillsammans.

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.