Målning av träfasader

Målning av träfasader är mycket mer komplicerat än man kan tro. Eftersom färgen på träfasaden spelar en central roll i husets skydd från fukt och vind, så behövs stor noggrannhet vid målning av träfasad. Gammal fasadfärg behöver ofta tas bort, men detta ska ske utan att skada själva fasaden. Man ska försiktigt använda sig av slip, färgborttagningsmedel eller till och med IR-värme för att säkert få bort färgen. Sedan behöver träfasaden slipas och grundas innan man kan påbörja fasadmålningen.

Det är dessutom väldigt viktigt att välja rätt färg vid fasadmålning. Färgen ska anpassas efter husets läge, träfasadens material och era egna önskemål kring utseendet. Genom att förlita er på oss med målningen av er träfasad, så kan ni vara säkra på att vi väljer en hållbar färg och utför arbetet så att det håller så länge det går. Kontakta oss om ni behöver fasadmålning i Stockholm. 

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.