Montering avvattningssystem

Montering avvattnings system

Om ert tak saknar ett ordentligt avvattningssystem, så riskerar ni att få allvarliga fuktskador. Avvattningssystemets roll är att samla upp vatten som hamnar på ert hustak och transportera bort det så fort som möjligt, så att ert hus inte utsätts för konstant fukt medans det regnar.

Vi monterar hängrännor och stuprör som är anpassade efter just ert tak, så att vattnet kan transporteras bort tryggt och effektivt. Det finns mycket som man behöver tänka på och matematiskt beräkna innan man utför montering av avvattningssystem. För att vara trygg året runt, även i det tuffaste vädret, så är det därför viktigt att anlita professionella takarbetare som har stor erfarenhet av olika avvattningssystem. Kontakta oss för montering av avvatningssystem i Stockholm, så berättar vi mer om vilka alternativ som finns och vad vi rekommenderar för just ert tak.

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.