Montering taksäkerhet

Taksäkerhet

Taksäkerhet är oerhört viktigt för alla sorters tak. Med taksäkerhet menas utrustning som används för att skydda de som arbetar på taket och även de som befinner sig i närheten av det. Det är vanligt att ett tak inte har viss taksäkerhetsutrustning monterad, och det kan medföra en stor risk om ni eller någon ni anlitar behöver ta sig upp på ert tak.

Vi utför montering av taksäkerhet i Stockholm, för att göra ert tak till en trygg plats att vara på och under. Bland de vanligaste taksäkerhetsanordningarna vi monterar är takstegar, takbryggor och snörassskydd. Takstegar används för att enkelt kunna ta sig upp till taknocken. Takbryggor används för att tryggt förflytta sig över taket. Och snörasskydd skyddar både er själva och eventuella förbipasserande från snö som kan rasa från ert tak under vintern.

Om ni behöver montera taksäkerhet på ert tak så är det viktigt att anställa en seriös och säkerhetsmedveten monteringsfirma, eftersom er taksäkerhet är livsviktig!

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.