Plåttak

Takläggning Saltsjöbaden

Plåttak är ett utmärkt takalternativ för hus och fastigheter i alla storlekar. Plåttak är ett kostnadseffektivt och hållbart material, som med rätt underhåll kan hålla väldigt länge. Men takets livslängd beror såklart på många olika faktorer, som plåttakets kvalitet, hur väl arbetet är utfört och även hur just ert tak ser ut.
För att ta reda på om plåttak passar för ert tak, så är det bäst att kontakta ett företag som är experter på flera taktyper, som RAO Tak & Bygg. Prata med oss i förhand, så kan vi diskutera ifall plåttak är det bästa alternativet för ert tak. Vi ger er gärna råd och hjälper er välja rätt taktyp för er, vare sig det är plåttak, tegeltak, papptak eller någon annan.

I fall ni behöver lägga om eller renovera plåttak som redan finns på ert objekt, så åtar vi oss gladeligen denna uppgift. Vi har moderna lösningar för plåttak och andra taktyper, som bygger på mångårig erfarenhet av kvalitets- och säkerhetsfokuserat arbete. Genom att använda oss av vårt egenutvecklade material och utrustning säkerställer vi den höga kvaliteten på arbetet, samtidigt som vi kan hålla priset lägre för våra kunder.

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.