Snöskottning

Snöskottning

Snöskottning i Stockholm är en av våra vanligast beställda tjänster, på grund av de långa och tuffa vintrarna i Sverige. Taket får stå ut med extremt mycket påfrestning under vintersäsongen. All snö som hamnar på det orsakar kyla, fukt och stor fysisk belastning. Utan snöskottning av tak kan man riskera fuktskador, korrosion och i värsta fall till och med raseri. Men man kan inte utföra snöskottning av villatak själv, om inte man har mycket kunskap och lämplig säkerhetsutrustning.

Det är bättre att anlita proffs, som på ett tryggt vis kan ta sig upp och arbeta på ert tak. Vanligtvis går snöskottning av villatak ganska fort och behöver inte kosta mycket, samtidigt som resultatet kan vara ovärderligt för många tak. Efter vi har skottat ert tak, så kan vi även ge er råd om hur man förebygger diverse skador på taket som kan uppstå under vintern. Och när snön har slutat falla kan vi hjälpa till med att byta eller renovera villataket, så att nästa vinter inte blir lika tuff.

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.