Takläggning

takläggning

Vi är certifierade takläggare i Stockholm, som arbetar inom takläggning och takrenovering. Vi utför total entreprenad inom takläggning, med hjälp av egna plåtslagare som har lång erfarenhet inom takplåtläggning med egen verkstad. Vår expertis omfattar alla typer av takarbeten inom tegelläggning, takpapp och takplåtläggning.

Vare sig ni redan har en detaljerad takplan, eller bara vill byta tak men inte vet hur det ska se ut och vilket material ni vill använda, så hjälper vi er. När ni kontaktar oss kan ni alltid få rådgivning tillsammans innan vi ger er en takläggning offert. Det finns väldigt många små detaljer att tänka på när det kommer till takläggning, och det finns få takläggare i Stockholm som är så kunniga inom det som RAO Tak och Bygg.

Inget tak är ett annat likt, och därför baserar vi våra takläggning pris Stockholm på en stor mängd olika faktorer. Ni kan vara säkra på att våra takexperter alltid jobbar med god moral och miljövänlighet i åtanke. Inget material slängs om det är i ett bra skick och kan återanvändas, vilket också tillåter oss att erbjuda mycket konkurrenskraftiga takläggning pris. För att ta få en takläggning offert eller rådgivning – kontakta oss!

Rao Tak är den bästa takläggare jag personligen tycker om samt mina grannar som blev avundsjuka för det fantastiska arbetet grabbarna utförde med skicklighet och professionalitet . Raigo håller sitt ord och hantverkare som jobbar för Raigo syns knappt och jobbar som fan verkligen det vi kom överens om startades i tid och blev klart i tid med en renhet som man ser bara på sjukhuset . Mycket nöjd med allt . Tack Raigo kanon bra jobbatLäs mer på RECO och ENIRO

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.