Takplåtsmålning

takplåtsmålning

När takplåtsfärgen börjar försvinna, så utsätts takplåten för rostangrepp, som ganska snabbt kan orsaka kostsamma vattenskador. Därför är det mycket viktigt att utföra takplåtsmålning regelbundet, och dessutom göra det på rätt sätt och med högkvalitativ färg. När vi utför takplåtsmålning Stockholm så anpassar vi material och metod efter just ert tak, för att arbetet ska vara så hållbart som möjligt. Inget tak är identiskt till ett annat, och många små detaljer kan påverka val av färg vid takplåtsmålning. Dessa små detaljer upptäcker vi effektivt tack vare en mångårig erfarenhet av branschen och stor expertis inom just takplåtsmålning.

Har färgen på ert villatak börjat flagna? Genomför då takplåtsmålning snarast, för att skydda ert tak! Vi hjälper er välja färg och metod som passar ert tak och era önskemål. Kontakta oss gärna för rådgivning och offert.

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.