Takrenovering

Takläggare Stockholm

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takrenovering och takreparationer. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takrenoveringar till förmånliga priser. Du som kund har alltid minst 10 års garanti på våra utförda takomläggningar.
Det är bara några av förmånerna av samarbete med RAO Tak och Bygg. Vi lämnar alltid våra kunder nöjda och trygga, med ett säkert och fint tak över huvudet. Dessutom lägger vi stort fokus på taksäkerhet Stockholm och monterar taksäkerhetsanordning som sedan kan användas vid fler takarbeten längre fram i tiden.
Vi vet att det är svårt att hitta en bra takläggare i Stockholm, som man kan förlita sig på med sin takrenovering. Det finns många aktörer på marknaden, men få är sådana experter inom takrenovering i Stockholm som vi. Till er hjälp har vi kopplat in omdömen från Eniro, som ni kan se här på vår hemsida, och vi lägger även upp bilder och beskrivningar på utvalda takarbeten, så att ni direkt kan se resultatet av takrenovering och annat takarbete beställt hos RAO Tak och Bygg.
Takrenovering är en ganska bred term, som omfattar många typer av takarbeten. Exempelvis kan ni vara intresserade av takomläggning, takbesiktning, taksäkerhet, takreparation eller takmålning när ni söker på takrenovering. Alla dessa och många andra former av takunderhåll i Stockholm har vi arbetat med i många år och har alltid haft nöjda kunder.

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.