Tätskikt takpapp

För låglutande tak rekommenderas det starkt att använda sig av takpapp, eller tätskiktsmattor. Det kan nämligen samlas ihop en väldigt stor mängd snö på sådana tak, och det medför många stora risker och hög påfrestning för takmaterialet. Om man ovanpå taket har ett tätskikt med så kallat takpapp, så kan man skydda taket och föra över mycket av denna påfrestning till takpappet istället. Vi har tagit fram eget högteknologiskt tätskiktmaterial för låglutande, fasta och frihängande tak, som vi både säljer och applicerar själva.
Vårt takpapp håller i de tuffaste vädren, och uppfyller rekommendationerna i Hus-Ama (JSB1, JSC1). Genom att beställa arbete med takpapp från oss får ni en heltäckande service, där både takpapp och läggning ingår. Givetvis lägger vi även takpapp från andra tillverkare, om ni har eget tätskiktmaterial som ni skulle föredra att använda.

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.