Träfasadrenovering

träfasad renovering

Träfasaden är yttre lagret av husets skydd mot vädrets påfrestningar. Den tar på sig värme, kyla, vind och nederbörd, vilket sliter mycket i den. Därför är det viktigt att renovera sin träfasad då och då, för att förebygga de stora problemen som en sliten träfasad kan medföra. Dessutom har träfasaden en viktig estetisk roll, då det är husets ansikte utåt. En väl utförd träfasadrenovering ska därför ha både funktion och utseende i åtanke.

Vi arbetar sedan länge med träfasadrenovering i Stockholm och har mycket erfarenhet med alla olika arbetsuppgifter som detta breda samlingsbegrepp kan innebära. Bland de vanligare uppgifterna vi utför i samband med träfasadrenovering är ommålning och byte av brädor, men det finns ofta många andra mindre delar av träfasaden som behöver renoveras. Vi är experter på fasadrenovering i Stockholm och kan hantera träfasader av alla slag.

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.