Transport med Red Cod

Takläggare Stockholm

Red Cod är en Stockholmsbaserad firma inom försäljning av takmaterial, transport och uthyrning. Många av våra kunder uppskattar lite hjälp på vägen, vare sig det gäller transporter, rådgivning eller hantverkshjälp. Med Red Cod utkörning får du snabba och väl emballerade leveranser direkt till din byggarbetsplats. Du kan både köpa och hyra hos oss.

Vi har utfört takarbeten och fasadrenovering i många år och har redan från början sett ett behov av ett företag som kan erbjuda transport, försäljning och uthyrning på bra villkor, som man kan lita på. Därför har vi startat Red Cod, och det är just det som vi erbjuder!

Har du en byggarbetsplats som omgående behöver en leverans av byggmaterial? Red Cod kommer snabbt, och levererar exakt det som behövs. Om ni inte har materialet i lager själva, så kan ni köpa det direkt från oss för mycket förmånliga priser.

Red Cod hyr även ut containers och liftdumper-bilar, som ni kan använda på er byggarbetsplats, vare sig om det är en privatperson som bygger om hemma själv och vill slippa åka till återvinningscentralen flera gånger om dagen, eller om det är ett större företag, som är i behov av en stabil lösning.
Vår enorma erfarenhet av takarbete Stockholm har gjort det möjligt för oss att se vilka transport- och leveransbehov som finns på marknaden, och med hjälp av Red Cod tillfredsställer vi dem. Att vi själva hanterar vår egen leverans och materialinköp tillåter oss dessutom att ha ännu bättre takläggning priser Stockholm.

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.