Startsidan

RAO Tak och Bygg – Din partner inom takläggning, bygg och renovering!

Behöver du hjälp att lägga nytt tak, renovera eller lägga om ett befintligt tak till din fastighet? Vi vet att det kan vara svårt att välja rätt takläggare i Stockholm! Kontakta oss när du behöver konsultation eller för att få en kostnadsfri offert!

RAO Tak och Bygg är certifierade takläggare och vi kan erbjuda dig en komplett takläggning, takrenovering eller asbestsanering. Taket är den viktigaste delen av huset som ofta behöver underhållas. Vid bristfällig takläggning kan hela huset förstöras, därför krävs det erfarenhet och strävan för hög kvalitet. RAO Tak & Bygg är ett erfaret företag med säte i Stockholm som specialiserar sig på takläggnings och renoveringsarbeten i Stockholmsområdet.

Vi är takläggare i Stockholm med lång erfarenhet inom takarbeten med högsta kvalitet, med dem bästa referenser och professionellt utfört arbete, och med den bästa kunskapen och moralen inom takarbete, bygg och renovering i Stockholm. Vi har konkurrenskraftiga priser och högsta kvalitet på takläggning och takrenovering. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Vi ger dig alltid 10 års garanti på utfört arbete! 

Bred kompetens

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer och takrenoveringar av framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför och lägger alla typer av tak inom takläggning, t.ex. tegel, betong, papptak, shingeltak och plåttak. Vi utför även målningsarbeten på takplåt. Vi har eget plåtslageri där vi kan tillverka och producera alla möjliga plåtdetaljer till tak- och fasadarbeten. Vi utför även och bjuder på andra tjänster inom bygg och renovering i Stockholmsområdet.

Säkerhet

Vi monterar alla typer av taksäkerhetsutrustning på ert tak så att det i framtiden blir en säker arbetsplats för yrkesmän att utföra takunderhållsarbeten på. Taksäkerhet är viktigt för att förebygga och minska antalet olyckor på tak. Fastighetsägaren är ansvarig för att det finns rätt taksäkerhet och att det underhålls på rätt sätt för att skydda mot fall vid tillträde och förflyttning samt vid arbete på ett fast arbetsställe på taket.

Miljösmart

För oss är arbetsmiljö oerhört viktigt och vi följer arbetsmiljöverkets riktlinjer och föreskrifter inom takarbete och bygg för att förebygga alla typer av risker. Vi lägger i genomsnitt mellan 15 000-20 000 kvm tak per år.

Vi använder alltid de bästa materialen på marknaden och jobbar miljösmart. För oss är det en självklarhet inom byggbranschen att tänka på miljö. Vi på RAO Tak och Bygg har bildat en egen transport- och försäljningsfirma – Red Cod. Vi har skaffat ett eget miljöpolicysystem att dagligen rengöra, sortera och återanvända så mycket som möjligt av alla material inom bygg och renovering i Stockholm. Samtidigt kan vi göra det allt själva och behöver inte köpa in externa transporttjänster till deponering. Vi samarbetar med auktoriserade återvinningscentraler i Storstockholmsområdet för att vara säkra på de bästa miljösmarta resultaten.

Kontakta oss

Vi har varit i branschen och levererat alla typer av takarbeten inom takläggning i över 10 år. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak. När du behöver hjälp, fasadmålning, tilläggsisolering eller fasadrenovering kan du kontakta oss. Alla kan vara kunder för oss. Du kan vara företag, privatpersoner, föreningar och fastighetsägare.

Låter det tryggt att boka din fasad- eller takrenovering hos oss? Kontakta oss via vara hemsidan eller ring till oss!

 

Vår expertis

[full_width]
[one_half]

Takläggning

Vi utför total entreprenad inom takläggning. Vi har även egna plåtslagare med lång erfarenhet inom takplåtläggning med egen verkstad.

[/one_half][one_half_last]

Takrenovering

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takrenovering och takreparationer.

[/one_half_last]
[/full_width][full_width]
[one_half]

Fasadrenovering

Våra fasadmontörer är experter på alla sorters fasadrenovering. Exempel på arbeten vi utför är tilläggsisolering, insättning och byte av fönster och dörrar.

[/one_half][one_half_last]

Transport med Red Cod

Red Cod är en Stockholmsbaserad firma inom försäljning av takmaterial, transport och uthyrning.

[/one_half_last]
[/full_width]

Läs mer om våra tjänster.

Vi arbetar inom takläggning och fasadrenovering i hela Stor-Stockholm:

Alvik, Arlanda, Bromma, Bro, Bålsta, Bredäng, Danderyd, Djursholm, Enskede, Ekerö, Farsta, Kista, Hässelby, Hägersten, Stockholm, Spånga, Sollentuna, Saltsjöbaden, Saltsjö boo, Skärholmen, Skarpnäck, Södertälje, Sigtuna, Sundbyberg, Järfälla, Kungsängen, Kungsholmen,  Liljeholmen, Lidingö, Märsta, Nacka, Nynäshamn, Nykvarn, Tumba, Tyresö, Täby, Tullinge, Upplands Väsby, Vaxholm, Vällingby, Vallentuna, Värmdö, Västerhaninge, Åkersberga, Gustavsberg, Huddinge, Haninge, Hässelby, Årsta, Älta, Älvsjö, Örby m.m.