Takläggning i
Stockholm
Få gratis offert!
Välkommen till RAO Tak och Bygg AB!
Din erfarna och välrenommerade takläggare i Stockholm

Takläggare Stockholm

Expertis du kan lita på

Takläggning och Fasadrenovering

Stockholms mest pålitliga takläggare.

RAO Tak och Bygg lägger, byter, renoverar och underhåller tak i Stockholm sedan 2007. Vi arbetar med plåttak, tegeltak och takpapp, lägger nya tak av alla typer, t.ex.: tegel, betong, papptak, shingeltak och plåttak. Vi utför även målningsarbeten på takplåt och tar oss an jobb i alla storlekar, från villor och radhus till garage och småhus.

Vi arbetar med såväl företag som kommuner samt privatpersoner och erbjuder våra högkvalitativa tjänster oavsett hur stor eller litet jobbet än må vara - resultatet är vårt mål.

Vi monterar all typ av taksäkerhetsutrustning såsom taksteg, glidskydd och snörasskydd. Allt för att ert tak ska vara en säker arbetsplats för yrkesmän att utföra underhållsarbeten på i framtiden. Taksäkerhet är A och O för att förebygga och minska antalet olyckor och något vi ständigt arbetar med.

För oss är arbetsmiljö oerhört viktigt och vi följer arbetsmiljöverkets riktlinjer och föreskrifter inom tak och byggarbeten, för att minimera riskerna med vårt arbete. Vi arbetar dessutom utifrån en egenutvecklad miljöpolicy, enligt vilken vi dagligen rengör, sorterar och återanvänder så mycket som möjligt av allt material vi använder.

Takläggning i Stockholm

Vi utför totalentreprenad inom takläggning. Vi har även egna plåtslagare med lång erfarenhet inom takplåtläggning med egen verkstad.

Fasadrenovering i Stockholm

Fasadrenovering

Våra fasadmontörer är experter på all sorts fasadrenovering. Vi utför t.ex. arbeten som tilläggsisolering, insättning samt byten av fönster och dörrar.

Takläggare i Stockholm

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takrenovering, takunderhåll och takreparationer.

Välj en seriös aktör för ett seriöst jobb. Vi på Rao Tak AB är stolta över hur pass nöjda våra kunder är med vårt arbete .

Våra takläggare har flera års erfarenhet och vi lämnar omfattande garantier på utfört arbete och den materiell vi använder. Vi tummar aldrig på säkerheten och har såklart alla nödvändiga försäkringar och certifikat. Om ni söker på nätet efter ”takläggare Stockholm” hittar ni många olika förslag. Vilka av takläggarna är då de bästa? Vi tror att de bästa är de som har referenser från många nöjda kunder.

Hos oss är det alltid priset i offerten som gäller. För oss är transparens i vårt arbete viktigt vi strävar efter att du som kund ska känna dig trygg med oss. Med RAO Tak och Bygg åker du inte på några dolda avgifter och vi vill att du som kund ska vara säker på att vårt ord gäller - det sätter vi vårt namn på.

Begär offert

RAO Tak och Bygg – Din partner inom takläggning, bygg och renovering!

Alla Tjänster

Takläggning i Stockholm

Takläggare I Stockholm: Se några våra senaste projekt

RAO Tak och Bygg – Vi är din partner inom takläggning, bygg och renovering.

Vi hjälper dig när du behöver hjälp att lägga nytt tak, när du ska renovera ditt tak, eller när du ska lägga om ett redan befintligt tak.

Ditt tak är den viktigaste delen av ditt hus som behöver underhållas. När en takläggning är bristfälligt utförd kan det i värsta fall leda till att hela huset förstörs. Just därför krävs det stor erfarenhet och en strävan efter hög kvalitet på alla utförda jobb.

När du anlitar oss får du certifierade takläggare som kan erbjuda dig en komplett takläggning, takrenovering eller asbestsanering. Vi har stor erfarenhet och specialiserar oss på just takläggnings- och renoveringsarbeten i Stockholmsområdet!

Alla våra referenser

Hur man väljer bästa takläggare

Det är känt att taket är det mest viktiga elementet i en byggnad. Taket kan uppfylla sin funktion endast om takläggningen har utförts på ett professionellt och kvalitativt sätt. Här kan du läsa hur du kan välja bästa takläggare och hur du kan kontrollera framsteg i takläggningsarbetet.

En bra takläggare är alltid efterfrågad och hans arbetsschema är planerad flera månader framåt. i förväg. Experter rekommenderar därför att börja leta efter en takläggare redan när huset börjar byggas.

Hur hittar du bästa takläggare?

 • Internet – många takläggare har idag egen webbsida som ger tillräckligt mycket information för att du ska kunna bedöma nivån på det föreslagna arbetet.
 • Rekommendation från grannar eller vänner – här kan du se själv vad som väntar dig, dvs. du kan se själv hur taket ser ut samt fråga om andra detaljer kring det utförda takläggningen.
 • Tidningsannonser är det dock mest riskfyllda sättet att hitta en takläggare.
 • Vad frågar du en takläggare om?

  Läs mer om hur väljer man bästa takläggare
  Få igång ditt takprojekt redan idag!

  Artiklar

   thumbnail

  • Skötsel av wellpapp tak

   Följande faktorer påverkar galvaniserat stål och wellpapp:
   * ultraviolett strålning;
   * klimatförhållanden;
   * vind;
   * nederbörd;
   * temperaturförändringar.

   (mer…)

   thumbnail

  • Skötsel av plåttak

   Plåttak kräver först och främst periodisk inspektion av dess inre sida. Bättre att inspektera taket när det regnar. Markera eventuella läckor med krita. När det är bra väder kan du börja reparera läckorna.

   (mer…)

   thumbnail

  • Skötsel av transparent tak

   Det är viktigt att sköta transparent polykarbonattak på rätt sätt för att kunna garantera den en lång livslängd. Transparenta tak kan enbart behålla attraktivt utseende om dessa är helt rena.

   (mer…)


  Alla artiklar

  Takläggning i Stockholm

  Kontakta oss

  Vi arbetar inom takläggning och fasadrenovering i hela Stor-Stockholm:

  Alvik, Arlanda, Bromma, Bro, Bredäng, Danderyd, Enskede, Ekerö, Farsta, Kista, Hässelby, Spånga, Sollentuna, Saltsjöbaden, Saltsjö boo, Skärholmen, Skarpnäck, Kungsängen, Kungsholmen, Hägersten, Liljeholmen, Nacka, Nynäshamn, Älvsjö, Tyresö, Täby, Vällingby, Vallentuna, Värmdö, Gustavsberg, Huddinge, Haninge, Tumba, Södertälje, Årsta, Älvsjö m.m.

  Företagsadress
  Slipstensvägen 17, 142 50 Skogås
  Ring oss
  073-542 0661
  Kontakta Oss
  info@raotak.se

   

  Copyright © 2019  RAO Tak och Bygg  AB Org.nummer 556885-6560 

  RAO Tak och Bygg – Takläggning Stockholm  | Takrenovering |  Fasadrenovering

  © 2019. All Rights Reserved.               Takläggare Stockholm