Tilläggsisolering fasader

Släpper ert hus in alldeles för mycket kyla, så att ni alltid får hålla igång värmeelementen på max? Det är ett tydligt tecken på dålig isolering, men lyckligtvis finns en ganska simpel lösning till problemet. Med hjälp av tilläggsisolering av fasaden isolerar man huset bättre, och sparar i längden mycket pengar som annars skulle gå till elräkningar.

Det är vanligt att beställa tilläggsisolering samtidigt som man utför träfasadrenovering, då man i sådana fall passar på och lägger in isoleringen samtidigt som man ändå jobbar med fasaden. Om ni vill spara på era uppvärmningskostnader så rekommenderar vi er att kontakta oss för rådgivning kring tilläggsisolering för er fasad, så hjälper vi er välja rätt isoleringsmaterial och tjocklek.

RAO Tak och Bygg AB

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt plåttak, tegeltak och takpapp. Vi utför alla typer av takarbeten inom tegelläggning och takplåt läggning. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.